Viser alle 9 resultater

Leica

Kameraer og objektiver fra Leica

Med mere end 100 års erfaring inden for kameraproduktion er der næppe nogen tvivl om, at Leica kan sin kamerateknologi. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1849 i Wetzlar, Tyskland, som et institut for optisk teknologi, mens selve kameraproduktionen blev indledt i 1925. Leica er gennem årene blevet næsten synonymt med tysk design, og mange af de grundlæggende ideer i designet fra 20‹erne lever fortsat videre i nutidens kameraer med deres særdeles stilrene, matsorte udformning.

Vidste du forresten, at nogle af verdens mest berømte nyhedsbilleder er taget med Leica-kameraer? Leica er en kameraproducent i absolut professionel klasse med nogle af verdens skarpeste objektiver.

Leas dit Leica-produkt til en lav månedlig pris

Hos PerMåned kan du lease de Leica-produkter, du har brug for, til lave månedlige priser. Nedenfor kan du se vores produktsortiment, men som regel har vi også mulighed for at tage andre produkter ind, hvis du ikke finder det, du søger.

Mangler du et produkt?

Kontakt os via chat så hjælper vi dig. Vi kan ofte tilføje det produkt, du leder efter, inden for få minutter for at fuldføre din ordre.

Systemkamera Leica

Leica SL (601) kamerahus

1.153 DKK / month

Kompaktkamera

Leica Q2 sort

975 DKK / month

Systemkamera Leica

Leica M10-P kamerahus sølv

1.461 DKK / month

Systemkamera Leica

Leica M10-P kamerahus sort

1.461 DKK / month

Systemkamera Leica

Leica M10 sort, kamerahus

1.337 DKK / month

Objektiv til Leica

Leica Thambar-M 90 mm f/2,2

1.153 DKK / month

717 DKK / month

975 DKK / month

1.982 DKK / month