Fem ting at tænke på, når du lejer computer

Når du lejer dit it-udstyr, slipper du for at tænke på statusopgørelse, inventarlister og afskrivninger. Du sparer helt enkelt både tid og energi på administrationen.  Din virksomhed får en fast månedlig omkostning svarende til ca. 2% af lønomkostningerne til personalet.

Her er fem ting, som er værd at overveje, når du vil leje computere:

  1. Tænk over virksomhedens behov nogle år frem.Forskellen i månedsprisen mellem en lavbudgetcomputer og en hurtigere model er normalt nogle hundrede kroner, men det er tidskrævende og besværligt at skifte udstyr, når det først er i drift.
  2. Se leasing som en investeringi nyt udstyr, der gør dig mere produktiv, eller som giver dig mulighed for at levere et produkt eller en tjeneste, der er bedre end dine konkurrenters. Leasing skal betale sig.
  3. Sammenlign månedsprisen,herunder tilhørende forsikring og gebyrer. Virksomheder, der tilbyder onlinebestilling og digitale leasingaftaler, er som regel billigere end dem, hvor sælgere skal give tilbud, og der opstår besværligt papirarbejde.
  4. Vælg en leverandør, du kan kommunikere med.Der dukker altid spørgsmål op hen ad vejen, og hvis det er besværligt eller tager lang tid at få svar, bliver det let både irriterende og dyrt. Reagerer din leverandør inden for et minut på chatten?
  5. Saml alle ordrer under en aftale,hvis det er muligt. Det er lettere at holde styr på, og du risikerer ikke ekstra udgifter til ekspeditionsgebyrer eller forsikringer, hvis alle dine produkter er samlet under én aftale hos et leasingselskab.

PerMåned tilbyder hurtig service på vores kundechat næsten døgnet rundt. Test os med det samme!

Find produkter fra kendte computerproducenter: Apple, Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft og MSI.

LEJ DIT UDSTYR HOS PERMÅNED!