Hos PerMåned tilbyder vi computere, telefoner, foto og video til lave priser. Du får en fast månedlig omkostning og slipper for at binde kapital i it-udstyr. Alle produkter er nye, omfattet af garanti og leveres gratis – som regel allerede næste dag. Via chatten får du hurtig og personlig kontakt med os i døgnets vågne timer. Vi har mere end 1.000 tilfredse kunder over hele Skandinavien – du kan blive en af dem!

Nemt.

Underskriv aftalen med BankID på din mobiltelefon på få sekunder. Nemmere administration og overblik, hvor alle køb samles under én aftale og med én faktura hvert kvartal.

Økonomiske fordele.

Ingen udbetaling, så du undgår at låse kapital i udstyr, der alligevel bare mister værdi. Omkostningerne er fuldt fradragsberettigede, efterhånden som de opstår. Du slipper for at afskrive på udstyret.

Skandinaviens mest tilfredse leasingkunder.

Læs, hvad vores kunder synes om PerMåned. Vi er stolte af en gennemsnitlig rating på 4,9 ud af 5 på Google og Facebook.

Læs kundeanmeldelse

Hurtig levering. Fragtfrit.

Som regel kan du begynde at arbejde med dit nye produkt allerede næste dag. Det, der gør os til noget særligt, er, at vi arbejder med mange leverandører og bestiller fra den, der kan garantere den hurtigste levering. Og altid fragtfrit.

Køb billigt ud.

Du kan indløse aftalen for en kvartalsleje ved udløbet, hvis intet andet er aftalt, returnere, eller skifte til et helt nyt produkt.

 

Godt for miljøet.

Undgå at deponere den gamle computer eller telefon på lossepladsen. Du leverer blot dit gamle produkt tilbage til os, så genanvender vi det eller renoverer det og finder en ny ejer.

Besøg vores sektion med brugte produkter

Forsikret mod skader og tyveri.

Væsentligt bedre betingelser og lavere selvrisiko end med en almindelig virksomhedsforsikring. Intet aldersfradrag, så i de fleste tilfælde får du et nyt eller ligeværdigt produkt, hvis uheldet er ude.

Forsikringsbetingelser

Påvirker ikke din kreditvurdering.

Vi tager ikke kredittjek, så din kreditvurdering påvirkes ikke. Vi anvender Bisnode for kreditoplysninger.

Vi er med dig hele tiden.

Via chatten får du hurtig og personlig kontakt med os fra 8:00 til 22:00 alle ugens dage. Vi svarer i gennemsnit inden for 30 sekunder.

Stil et spørgsmål nu

Hvad vores kunder sigerLæs anmeldelser

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Kalle Hull / Projtools