Svar på ofte stillede spørgsmål om PerMåned

Skal jeg have en virksomhed for at bestille?

PerMåned henvender sig til erhvervskunder: Det kan være enkeltmandsvirksomhed, kommanditselskab, interessentskab, ApS eller aktieselskab.

Kan jeg købe udstyret ud?

Naturligvis. De fleste af vores kunder erstatter normalt deres udstyr med nyt efter 2-3 år, men nogle gange vil man hellere købe det ud og beholde det. Efter bindingsperiodens udløb er restværdien mellem 5-10%. Kontakt os for at få en pris, hvis du ønsker at købe ud før tiden.

Hvad sker der, når bindingsperioden udløber?

Så har du mulighed for at købe udstyret ud, skifte til noget nyt, fortsætte med at lease eller returnere udstyret. Hvis du vil købe udstyret ud efter bindingsperiodens udløb, er restværdien mellem 5-10%. De fleste af vores kunder vælger normalt at skifte til nyt udstyr og returnere det gamle.

Er det ikke besværligt at lease?

Vi bruger LeaseCloud BankID-signering, som kun tager et par sekunder på din mobiltelefon eller computer. Det er endnu nemmere end at indtaste dine kreditkortoplysninger.

Er der en bindingsperiode?

Du kan vælge en bindingsperiode på 24 eller 36 måneder. Ved kassen vælger du selv den, du har brug for. 

Hvilke produkter er det muligt at udskifte?

Produkter kan byttes efter kontraktperiodens udløb.

Hvor ofte kommer fakturaerne?

Aftalen faktureres kvartalsvis. 

Er det helt nye produkter, I leaser ud?

Det er altid nye produkter i uåbnet emballage, medmindre andet er angivet. I nogle tilfælde kan vi have kampagner med en lavere pris på for eksempel en åbnet emballage, men så er dette tydeligt angivet.

Er der yderligere omkostninger ud over den månedlige leje?

Vi anbefaler, at du bruger betalingsservice, så du undgår betalingsgebyr. Ellers vil dette blive beregnet. Startgebyr er 350 kr. 

Når du har underskrevet aftalen, har du 14 dage til at beslutte, om du vil bruge PerMåned‹s all-risk-forsikring eller din egen virksomhedsforsikring. Hvis du vælger PerMåned’s forsikring, er selvrisikoen 2.500 kr för IT-udstyr og 5.000 kr för Foto- og AV-udstyr. Se komplette forsikringsbetingelser

Skal udstyret være forsikret?

Ja, når du leaser udstyr gennem PerMåned, skal alt være forsikret mod tyveri og skader i lejeperioden. PerMåned tilbyder en rigtigt god all-risk-forsikring. Den er perfekt, hvis du kommer til at tabe din telefon eller computer, eller hvis du får indbrud på kontoret. Så kan vi reparere eller sende nye produkter til dig, så arbejdet kun afbrydes kortvarigt. Hvis du ønsker det, kan du vælge at beholde din eksisterende virksomhedsforsikring. I så fald bedes du kontakte os.

Hvis du ønsker at bruge din egen virksomhedsforsikring, er der en ekspeditionsgebyrer på SEK 1.250 eksklusiv moms fra vore finansieringsselskab.

Kan jeg bruge min indboforsikring i stedet?

Nej, desværre. En indboforsikring dækker ikke produkter, der er leaset af din virksomhed. I en indboforsikring sker der som regel også en nedskrivning af produkternes værdi, det gør der ikke med vores all-risk-forsikring.

Vores virksomhed har masser af kapital og køber alt. Hvorfor skal vi lease?

Stort set alle virksomheder er i dag afhængige af velfungerende it-udstyr. Behovene kan være forskellige, men der kan spares mange penge ved, at personalet altid har det rigtige udstyr med velfungerende rutiner for udskiftning, service og support. It-omkostningerne ligger ofte på under 2% af lønomkostningerne i en virksomhed.

Med leasing får du en fast månedlig omkostning og slipper for at binde kapital i it-udstyr. I dag er renten så lav, at de ekstra omkostninger er ubetydelige i forhold til den effektivitetsforbedring, der kan opnås. Og som direktør er det også vigtigt at huske, at tilfredse medarbejdere bliver længere og er mere produktive.

Har du et andet spørgsmål?

Søg her efter svar på flere af de mest almindelige spørgsmål, kontakt os i chatten i nederste hjørne eller ring til os.

Populære leasingprodukter

Ikke på lager

Okategoriserad

MacBook Pro 16 tommer

564 kr. /mån

iPad tilbehør

Apple Pencil 2nd Gen

34 kr. /mån

Apple skærm

Pro Display XDR

1 128 kr. /mån

kr. /mån

Nikon Objektiv & Tilbehør

NIKON 70-200MM F/2,8 VR S Z-MOUNT

656 kr. /mån

Apple iPad

iPad mini (2021)

133 kr. /mån

525 kr. /mån

244 kr. /mån

iPad tilbehør

Apple Pencil 1st Gen

25 kr. /mån