PerMåned anmeldelser

Siden oppstarten har teamet hos PerMåned fokusert på gode kundeforhold og raske svar. Vår chattefunksjon er aktiv døgnet rundt, og vi svarer i gjennomsnitt på 31 sekunder – enda raskere på dagtid. Fornøyde kunder er grunnen til at vi skal lykkes – hver uke følger vi opp meninger og kommentarer fra kunder og besøkende for å tilpasse rutinene våre.

Hvis du ikke er 100% fornøyd med hvordan PerMåned har fungert for deg, kan du kontakte vår CEO Martin Björnström – han svarer på alle e-poster og er veldig opptatt av å finne løsninger på problemer. Martin er vanligvis aktiv i vår kundechat, men du kan også maile ham på [email protected]

Legg igjen en anmeldelse du også!
Via Facebook eller Via Google 

Skør god kundeservice. Modtaget hjælp til både store og små problemer. Godt udvalg og leveringstider også 🙂Skør god kundeservice. Modtaget hjælp til både store og små problemer. Godt udvalg og leveringstider også 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Hurtige leverancer og god kommunikation. Utrolig imødekommende og kyndig. Ekstremt god service, ganske enkelt. Højt anbefalet!

Johan Winsborn / Pointed AB

Svaret og servicen i deres chatfunktion på hjemmesiden var fantastisk. De svarede hurtigt og var nyttige med alle mine spørgsmål. Hvis de ikke selv kendte svaret, blev jeg sendt til det sted, hvor jeg kunne finde svarene.

Kalle Hull / Projtools

Vi havde en deadline i vores firma og havde en panik-situation med en nedbrudt computer. 1 time EFTER lukning (og inden den lange weekend) hjalp PerMånad mig med at anskaffe en computer. Utrolig dedikeret og serviceorienteret! Hele processen tog i alt 2 timer fra det første opkald til hentning af computeren. Strålende!

Baker Karim

Hurtig levering og høj service. Stærkt anbefalet til dit næste køb af elektronik. Bør dog være tilgængelig for privatpersoner med 🙂

G A

Alt fra starten har været godt, og du har fra starten fået god information om, hvordan tingene fungerer. Alle jeg har talt med dig har været meget hjælpsomme og imødekommende.

Dokumenterne / aftalerne har været lette at forstå, og hvis du har spørgsmål, har du hurtigt modtaget et svar fra dig. Vil bestemt anbefale dig til mine kolleger i branchen. Fortsæt det gode arbejde!

 

Janne Christensson / GrafiskMedia Sthlm AB

Er blevet meget overrasket over, hvor professionelt alt fungerede, hurtig respons og klarhed over det sædvanlige! Hurtige leverancer og absolut en perfekt partner i min verden!

Tobias Dahl / Rock Your Balls

Brug for en mobil nødsituation på arbejde, da min blev stjålet. Jeg kontaktede kundeservice og inden for 2 timer fik jeg leveret en ny mobil til mit hjem! Store tommelfingre op til pr. Måned! 🙂

Malin / Stockholm

Helt fantastisk hjælp, service og support. Kan varmt anbefale dig til andre kunder. Overraskende godt engagement!

Ola Dyrhill / Ola Dyrhill Foto & Film AB

Mere end 1.000 virksomheder stoler på PerMåned. Her er et udvalg af vores kunder: